Farmhouse

Evangelisatie

wat letterlijk betekend: Goed nieuws, is er voor iedereen. Het is belangrijk dat mensen de reddende kracht en liefde van Jezus leren kennen. Wij zijn vrij, dankzij het kostbare bloed van Jezus Christus. Wij zijn zonen en dochters van de Allerhoogste, God de vader, God de zoon (Jezus) en God de Heilige Geest.

“Voor dit evangelie schaam ik mij niet, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken.” (Romeinen 1:16)

Judea Harvest Namibie

Namibië

Vanuit de kerkelijke gemeente Emanuel in Windhoek land: Namibië nemen we vanuit de Farmhouse deel aan de evangelisatie projecten. Het is belangrijk dat we het Goede Nieuws overal in de wereld vertellen. Wil je ook mee op evangelisatie in Namibië laat het ons weten.

Preek Namibie
Evangelisatie in Namibie

Oekraine

God heeft op ons hart gelegd om onze broeders en zusters in Loetsk en Kopyllya te steunen en te helpen. Wij helpen de gemeente in Loetsk om het evangelie van Jezus te delen in Kopyllya. Dit doen we door het uitdelen van bijbels en levensmiddelen, samen bidden en getuigen van Jezus.

Evanglisatie Oekraine
Evangelisatie in Oekraine

Elke zondag ochtend om 10:00 uur komen wij samen,
u bent van harte welkom.

Smydingheweg 46
9923 PC Garsthuizen

Routebeschrijving