Farmhouse

Over Ons

De Farmhouse ministries is een pinkstergemeente in Garsthuizen die toegewijd is aan de Grote Opdracht door leiding van de Heilige Geest. Wij zijn een dienende kerk. Wij geloven dat de Bijbel 100% waar is, we zijn er voor jong en oud en willen het verschil maken in Groningen en omgeving (Noord Nederland).

Zingende gemeente

Wat is Farmhouse ministries?

Een pinstergemeente waar jong en oud samen komen om God groot te maken en van hem te leren. We komen wekelijks op donderdagavond (gebedsbijeenkomst) en zondagochtend samen in een omgebouwde boerderij in Garsthuizen.

Wij geloven dat de Bijbel 100% waar is en dat Jezus gestorven is voor onze zonden en willen daarnaar leven.

Maak kennis met Farmhouse

Hieronder vind je een aantal van onze bedieningen.

Samenkomsten

Elke zondagochtend om 10.00 uur begint onze kerkdienst. Inloop vanaf 9.30 uur. Koffie en thee staan klaar. Elke maand eten we ook samen na de dienst. Naast de zondagdienst komen we ook elke donderdagavond bij elkaar om te bidden en organiseren we door het jaar heen thema diensten waarbij ook met regelmaat sprekers worden uitgenodigd.

Bekijk agenda

Jeugd

De jeugd is van harte welkom op de zondagochtend en donderdagavond bijeenkomsten. Daarnaast organiseren we maandelijks jeugdavonden waarop specifiek de jongeren binnen vanuit de gemeente en buitenaf uitgenodigd worden.

Meer informatie

Jong volwassenen

Door gemiddeld 1x in de drie weken samen te komen. Willen we Jezus meer en meer leren kennen en onze relatie met Hem en elkaar op te bouwen.

Meer informatie

Evangelisatie

Het is belangrijk dat het goede nieuws aan iedereen wordt verteld. Omdat we het niet alleen voor ons zelf willen houden doen wij graag mee en organiseren we evangelisatie acties in en om Groningen. Vanuit onze gemeente verkondigen we het evangelie in Afrika en Oekraïne. Jaarlijks zijn er meerdere groepen die gezamenlijk deelnemen aan zendingsreizen.

Meer informatie